Dah lama sis perhatikan pembeli2 Skinelle di Shopee. Boleh dikatakan hampir semua beli Skinelle di Shopee dikenakan cas penghantaran.   Dalam hati sis ni “eh..tak claim free shipping voucher ke?”. Rugi kalau tak claim voucher ni. At least dapat lah jimat sikit kan.   Ok meh sis sharekan cara-cara nak claim voucher tu. Simple step […]

> View article

1.┬áCOLLAGEN PEPTIDE SERUM Jom kita tgk apa yang serum Skinelle ni mampu buat kepada masalah kulit kita… Bertindak secara efektif,menghilangkan segala kerutan/fine lines di muka serta garis halus di dahi. Mencerahkan kulit muka yang kusam menjadikannya agar cerah berseri dan bercahaya dlm jangka masa panjang. Merawat jerawat, menutup meratakan kulit yang berlubang lubang akibat masalah […]

> View article