Agen Dan Dropship

 

RAYA TAHUN NI nak macam tahun lepas juga ke? Sebelum raya pertama duit dah SHORT, Beli baju raya satu FAMILY sedondon dah RM350+, Beli kuih raya dah RM300+, Pecahkan duit untuk DUIT RAYA budak2 dah RM300+, Bagi mak ayah duit raya takkan serat je sorang, raya ni kena la bagi lebih sikit kan…

 

CUBA KIRA..Gaji anda berapa? memanglah gaji dapat awal sebulan, tapi lepas tu 2 bulan tak ade gaji, BONUS RM500 kerajaan, CUKUP KE?

 

Sudah sudahlah mengeluh tu!! LAKUKAN SESUATU…PERCAYA TAK? Degan SKINELLE anda boleh jana pasif income RM1000 SEHINGGA RM5000++ sebulan.?

Jual SKINELLE PALING SENANG, bayangakn anda jual 1 set (3 barang): untung dalam RM100 ke RM150, KALAU 10 SET DAH rm1000++…tu senang2 je, sebab SKINELLE Customer ramai yang nak beli 1 set , mereka lebih selesa dengan pembelian set daripada individu. Kalau jual 1 barang je pun contoh, 1 serum untung RM50, 10 orang beli dah RM500…

 

Tu untung minima saya bagi gambaran. kalau usaha lebih lagi, sure dapat lebih. BUKAN setakat untung RUNCIT saja, tapi juga, anda berpeluang menang GOLD BAR every month..YES GOLD BAR…Agen kami memang tak ambil ramai, so bila time announcement pemenang TOP SELLER je, beberapa orang tu asyik dapat GOLD BAR je, sampai dah boleh buat deposit kereta.

365xnx3_4the-questions-to-ask-a-dropshipper-jpg-pagespeed-ic-2qcybdylmj

Produk skinelle ni terlalu laris dan kami sudah tidak cukup tangan nak handle order seluruh Malaysia. Tgk saja la comment2 pd salah satu iklan yang saya post di facebook ni. PM bertalu2..

Kami ingin buka peluang ini kepada siapa yang ingin menambah pendapatan dengan menjadi Agen atau Dropship kami. Produk senang nak jual sebab

  • SKINELLE paling ramai ARTIS MALAYSIA pakai. Bukan artis biasa-biasa tapi semua TOP TOP belaka. Antaranya Nelydia Senrose, Uqasha Senrose, Wawa Zainal, Amber Chia, Yatt Hamzah, Tiz Zaqyah, Adeline Tsen, Betty Rahmad, Marisa Yasmin, Nad Zainal, Sherry alhadad, Felixia Yeap, Putri aisyah, Adeline Tsen, Harris Baba, Ryzal Jaafar, dan ramai lagi..sangat2 ramai.

 

  • SKINELLE yang pertama di MALAYSIA menggunakan kolagen peptida IKAN JERUNG, Bukan IKAN KECIK salmon, tuna OR yang ada di pasaran sekarang. MACAMANA POWERNYA ikan jerung ni, macam tulah POWERNYA produk ni berbanding yang lain. Berkuasa macam laser treatment yang selamat.
  • Produk SKINELLE bukan jenis TNGKAP MUAT di pasaran. 100% bahan kami bukan local , import daripada FRANCE. bukan jenis timbang KILO yang berlambak jual di pasaran Malaysia tu ya. Packaging ekskusif, rare & nampak MAHAL. orang tengok terus nak beli. Marketing mudah.

 

  • KREDIBILIT Skinelle yang mempunyai 1000+ testimoni dalam masa setahun membuktikan produk SKINELLE terbukti berkesan dan laju jualannya.

 

  • Ada iklan di tv (TV3 dan TV9)

  • Tool seperti script jualan, jawapan untuk pertanyaan customer, banner, broucher dll disediakan
  • Ada group support Whatsapp dan Telegram
  • Baru lagi berada di Malaysia jadi market sangat besar.

 

Kami buka 2 peluang perniagaan yang sangat menguntungkan kepada anda. Anda boleh pilih sama ada ingin mejadi Agen atau Dropship. Mari saya terangkan perbezaan antara agen dan dropship.

 

 

 

AGEN/PENGEDAR

 

Kalau anda berminat ingin jadi AGEN SKINELLE anda perlu lakukan seperti langkah-langkah dibawah

  1. Anda perlu beli produk skinelle dari kami minima RM500 dalam 1 resit pada harga Agen.
  2. Promote produk Skinelle mengikut harga pasaran
  3. Terima pesanan > Packing > pos @ COD kepada pelanggan anda.

 

 

HARGA AGEN:
Serum: RM 110 per pc
Foundation: RM100 per pc
Pencuci: RM80 per pc
Gift set (serum + soap bar): RM130

 

HARGA PASARAN:
Serum: RM 160
Foundation: RM140 per pc
Pencuci: RM110 per pc
Gift set (serum + soap bar): RM189 per set

Combo Price:
Beli any 2 pcs, diskaun RM10 every pc

 

Sebotol SERUM SKINELLE anda sudah untung RM50. Kalau sehari anda dapat jual 5 botol serum anda sudah untung RM150.

Sehari 5 botol  x  RM50 = RM250

Sebulan 150 botol X 50 = RM7500

 

Syarat:

Untuk menjadi agen skinelle anda perlu restock sekurang-kurangnya dalam tempoh 3 bulan dan anda tidak dibenarkan sama sekali menjual dibawah harga pasaran.

PS : MAKLUMAT dan LOKASI agen akan dipaparkan dalam laman web www.skinelleos.com di bahagian menu pengedar. Jika anda melanggar syarat ditetapkan nama anda tidak akan berada lagi dalam laman web ini.

 

 

DROPSHIP

Pernah tak dengar jana pendapatan dengan dropship?Apa itu dropship? Bukan kapal perang tau..hehe.. Ok saya berikan contoh mudah kepada anda.

 

 

  1. Anda jual produk kami. Contoh anda jual serum kpd customer anda dengan harga pasaran RM160.
  2. Kemudian anda bayar kpd kami pada harga dropship RM130. Disini anda sudah untung RM30 untuk sebotol serum yang anda jual.
  3. Anda berikan maklumat pesanan customer anda kepada kami untuk kami siapkan.  Kami akan poskan pesanan Customer anda atas nama anda dan tiada sebarang invoice dari syarikat kami. Sekiranya customer mahu repeat order dia pasti akan cari anda semula.

 

 

Kos penghantaran

Untuk dropship anda perlu cas kos penghantaran kepada pelanggan anda. Kos penghantaran seperti berikut

Semenanjung Malaysia : RM8 untuk 1-2 botol. 3 botol ke atas RM10
Sabah/sarawak  : RM10 untuk 1-2 botol. 3 botol ke atas RM12

 

Sebotol SERUM SKINELLE anda sudah untung RM30. Kalau sehari anda dapat jual 5 botol serum anda sudah untung RM150.

Sehari 5 botol  x  RM30 = RM150

Sebulan 150 botol X 30 = RM4500

Jual sebulan 150 botol SERUM saje dah dapat RM4500 dah dapat macam gaji wakil rakyat..tak nak ke?

 

 

Cara iklan?

Kenapa kita perlu iklankan produk kita? sebab nak bagi orang tahu kewujudan produk kita dan nak bagi orang kenal kita ini adalah penjual produk tersebut. Walaupon produk kita dah dikenali ramai sekali pon kita tak boleh lari dan berhenti dari buat kerja ini.

Kita ambil contoh syarikat2 besar seperti KFC, McD, Coca Cola dan lain2 syarikat besar. Mereka masih mengiklankan produk mereka. Kenapa? Sebab mereka mahu sentiasa lekatkan dalam memori orang ramai tentang produk mereka. Ini yang ramai peniaga kita selalu ambil mudah. Mereka anggap dengan iklan sebulan, 2 bulan sudah cukup. Tidak! anda perlu lakukan pengiklanan selama mana anda berniaga. Jadi dimana tempat sesuai untuk kita iklan secara online?

Iklankan produk skinelle di Marketplace.

Kenapa kita memilih marketplace sebagai channel jualan kita?

  • Memang ramai orang masuk untuk membeli, umpama masuk ke shopping mall, ada banyak kedai dan salah satunya adalah kedai kita.
  • Customer yang masuk melalui marketplace biasanya sudah biasa membeli secara online.
  • Tidak perlu spend banyak untuk bawa traffic masuk ke dalam kedai kita.
  • Semua sudah disediakan sistem, template jualan, ruangan gambar. Kita hanya perlu sediakan gambar dan ayat jualan sahaja.
  • Upload > Tunggu jualan masuk > uruskan order > hantar produk pada custumer.

 

Saya ada sediakan panduan cara untuk gunakan marketplace yang biasa digunakan. Saya akan berikan panduannya selepas anda menjadi agen atau dropship nanti.

 

 

 

Monthly Reward

Bagi menghargai usaha anda pihak HQ akan pilih 3 Top Agen/Dropship. 3 orang sama ada agen atau dropship yang buat jualan tertinggi akan menerima sekeping gold bar untuk tempat pertama dan gold coin tempat kedua dan ketiga. Keputusan akan diumum dlm group setiap hujung bulan setiap bulan.

  • 1 x gold bar
  • 2 x gold coin

 

 

 

Pendaftaran

Untuk mendaftar jadi agen atau dropship sila whatsapp dulu saya 013-773 2302 (wanie) ada borang yang perlu anda isi.

 

 

PS : Bukan selalu kamibuka peluang ni. SKINELLE OS untuk PERTAMA KALINYA buka PELUANG kepada 50 orang sahaja yang berminat untuk jadi JUTAWAN bersama-sama team kami.

PSS : Ambil peluang keemasan ini. Kerana terlalu sedikit pengedar SKINELLE di seluruh Malaysia ni. Produk laku keras tapi pengedar sikit , bermakna market sangat besar jika anda bersungguh-sungguh pasti terima ganjaran yang berbaloi-baloi.

PSSS : Biasanya produk seperti SKINELLE akan meletop selepas 3 tahun berada dipasaran. Kerana ramai yg sudah kenal. Skinelle mula masuk pasaran Malaysia sejak 2015 bermakna baru 2 tahun. Baru fasa pengenalan. Segala promosi sudah dijalankan di internet, di TV, Di Majalah , di Billboard dan bermacam lagi promosi sedang dijalankan. Tahun ke 3 iaitu tahun 2018 pasti BOOM!! . Jom bersama-sama kami menjadi jutawan.